perjantai 5. elokuuta 2011

Light blue & light pink ♥


Mä olen (tunnetusti) huono valitsemaan pelkästään paria kuvia, joten näitä on taas miljoona, koittakaa kestää. Eli siis, sain inspiraatiota tämän ja tämän(selaa postausta hitusen alaspäin) blogin lakkauksista, joten tein oman aavistuksen verran värikkäämmän version.

Laitoin alle varmuuden vuoksi(ja ihan hyvä idea olikin) valkoista lakkaa. Sitten muutaman kerroksen vaaleanpunaista/-sinistä, vasemmassa kädessä nimetön on vaaleanpunainen ja muut vaaleansinisiä, oikeassa kädessä päin vastoin. Koristelin kynnet ohuella siveltimellä ja koristelulakkojen sudilla, muissa kynsissä paitsi nimettömissä on Golden Rosen valkoista ja Delia artin hopeaa koristelulakkaa. Nimettömissä on mintunvihreää, keltaista, valkoista ja hopeaa.

Käytetyt lakat alla, H&M:n Summer Nails -kokoelmaa(light blue, yellow, mint green), Wild&Crazyn Montana, Golden Rosen valkoinen koristelulakka, Delia artin hopea koristelulakka, Evelinen Pastel Colours -vaaleanpunainen cremelakka, sävy 326. Niin ja Mavalan perinteiset.


Äiti on luvannut värjätä mun hiukset vihdoin tänään! ♥ Saa nähdä esittelenkö kohta pitkin maita ja mantuja jotain oransseja hiuksia... Oon tosin päättänyt, että onnistui tai ei, yritän olla tyytyväinen ja napisematta. Enkä yritä piilottaa hiuksia minkään huiviviritelmän alle, mutta saa nähdä. :D

ps, lisäsin tohon like? -kohtaan whatever-kohdan ;) Ja viiden postauksen päästä on 100 POSTAUSTA. (:

2 kommenttia:

  1. Kun kerran pidät kynsiblogia niin voisit siistiä lakkauksen ennen sen esittelyä.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Näin pitäisi tehdä, mutta jäänyt näissä lakkauksissa puolitiehen :D

    VastaaPoista