torstai 18. elokuuta 2011

Blue crackle

 Tein konadlakkausten päälle cracklet toiseksi koulupäiväksi, ja vähän tuo alempi lakkaus paistaa läpi ohuimpien kerrosten alta.

Eli, Depend Cracked Effect 5002 ja päällä taitaa olla Mavalan Minute Quick Finish - jos ei ole, on konadin oma top coat tai ei mitään :--D (mm, selkeää.)

-------

Lakkasin eilen illalla Charming Nailsin lakkauskilpailuun kynnet, joihin olen tositosi tyytyväinen ja niistä lisää joskus. Mulla alkoi koulussa saksan kieli tänään ja olen ihan tyytyväinen valintaani. Tosin siellä on muutamia ihmisiä joiden toivoisin olevan jossain muualla, mutta koitetaan kestää. R on onneksi mun seurana! :--) Viime vuonna sain kokeista hyviä numeroita kirjoittamalla vapaaehtoisesti muistiinpanoja kappaleista ennen kokeita, mutta nyt ei yhtään jaksaisi... Ajattelin, että tänä vuonna voisin kirjoittaa ne etenemisjärjestyksestä joka kappaleesta kun sitä käydään läpi enkä vasta juuri ennen    
koetta. Saa nähdä.

Ai niin, pahoittelen kuvien mahdollisesti hiukan hölmöä asettelua, mutta kivempi ehkä kuitenkin laittaa pystypäin olevat kuvat näin - ei jää postauksiin kuvien sivuille hirveitä rakoja. Niin, nythän ne jää vaan tekstin alapuolelle kuvien jatkuessa, köh köh.

Muistakaa Sonnelan arvonta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti