keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tämän päivän ohjelmisto

Jep, yritän olla ahkera bloggari ja bloggailla joka päivä, mutta syyksi(tekosyyksi) nousi se, että yhtenä päivänä en viitsinyt, seuraavana en saanut mitään aikaiseksi, kolmantena en ehtinyt ja tadaa, tässä sitä ollaan.

Enivei, tänään oli siis yhdeksästä kahteen koulua, koska mokkerit(eli seiskat, hehee) lähti jonnekin toimintapäivää viettämään, niin kuin mekin viime vuonna. Kasit ja ysit tulivat siis kaikki yhdeksäksi, viiden tunnin päivä. Jee. Historian tunnilla meinasin nukahtaa koko ajan, ei oikein vuosi 1917 jaksanut kiinnostaa ja suurin osa mitä luettiin ym. meni ohi. Sen jälkeen oli kaksoistunti fysiikkaa, katsottiin videota nuoresta Edisonista(joka oli btw aika sählä :--D) ja ensimmäisen tunnin aikana meinasin nukahtaa koko ajan. Sain kerättyä jostain energiaa ja kestin toisen tunnin ihan hereillä. Äikän tunnilla kirjastoon, lainailemaan jotain scifi-kirjaa. Nappasin jonkun suht tuoreen näköisen ja ohuen kirjan ja kirjotin oman nimeni ja kirjan nimen opettajan listaan ja sen jälkeen luin mm. englanninkielistä(onks se yhdyssana?) Potteria ja löysin Houkutus - kuvitettu opas vampyyrisaagaan -"tietokirjan" ja lainasin sen ofc. Oon vähän pyöritellyt sitä kirjakaupassa, mutta en ole viitsinyt ostaa ja tällä hetkellä puoleensa vetää enemmän Potter-kirjat, mut lainasin sen nyt kun satuin huomaamaan.
Tässä olis mun operaatio tälle päivälle, jippii. Madiggaa, ruåtsia ja hiztoriaa(ei, en oikeasti kirjoita noin).

Asiasta kukkaruukkuun - tai Potteriin, pukeuduin eilen pottertyylisesti, mulla oli se musta neulepusero, minkä esittelin pari postausta takaperin, kauluspaita, mustasta huivista viritetty kravatti(äiti ei antanut lainata isän kravattia, joten sovelsin vähän), läpällä ostetut silmälasit jonka linssit on varmaan muovia. Ja se tärkein! Taikasauva! Mä olen harrastanut sirkusta tossa muutama vuosi sitten, ja flower stickillä jonkkasin(vähän niin kuin devil stick - google on kaveri) ja flowerini on tallessa vielä ja otin siitä sen toisen 'ohjauskepin' taikasauvaksi. Hihi.


// Kyselyt sivupalkissa on vielä elokuun loppuun asti, joten muistakaas äänestää ;)

2 kommenttia:

 1. oiskos kuvia tosta sun asustas ?? kiinnostas nähä millanenn se on. :))

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, voin sen tohon lattialle asetella. :) Mun periaate on se, etten itsestäni kuvia nettiin laita(kynnet ovat poikkeus). (:

  Kiitos kommentistasi!

  --

  Btw, aika nopeaan tuli tohon like?-kohtaan vastauksia, like 2, dislike 2, whatever 2. Toki sama henkilö voi ruksittaa vaikka kaikki kohdat kahteen kertaan jos on kaksi tietokonetta. :--D

  VastaaPoista