tiistai 9. elokuuta 2011

glitterit korjaa kaiken

... ainakin kynsissä.


Joo, eli nää kynnet oli aika fiasko... Alla valkoinen, päällä 2-3 kerrosta Miss Selenea, ja sitten jotain wnb-liukuvärjäystä joka epäonnistui totaalisesti, joten se on nyt tuollainen. Ja jotta lakkaukset näyttäisi vähän paremmalle, lätkäisin glitterlakkaa pari kerrosta päälle. Katastrofi.
 

Etusormessa(ylin sormi) on 1 tai 2 kerrosta lakkaa, ja muissa valkoinen lakka alla + 1 kerros. Ai niin, anteeksi   mahdollinen epämiellyttävä fiilis tästä postauksesta - en ole millään parhaalla tuulella ja valittavasti se taisi tarttua tännekin. :/ "Sataa sataa ropisee.."

btw, pinosin tänään 3,5h puita ja metsästin suolta kasiluokan kasvioon kerättäviä kasveja.. Kokonaan puuttuu 3/24, mutta korvaan ne jollakin toisella kasvilla.


2 kommenttia:

  1. Kivathan noista tuli, ihanan pirtsakoita! Ei saa olla liian kriittinen! :) Ja hei, minäkin omistan tuon MNY hopeisen glitterilakan sekä Natural Codenin tuon saman vihreän :) Molemmista lakoista pidän paljon.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa että edes joku on sitä mieltä että ne ei ole hirveät :--D Jep, lakat on tosi kivoja, mutta toi NC:n vihreä on tosi loppu..

    VastaaPoista