maanantai 15. elokuuta 2011

Kynsiostokset

Käytiin siis lauantaina Jumbossa ja IKEAssa Vantaalla, ja ostokset sieltä ajattelin jakaa kahteen postaukseen selkeyttämiseksi( 1) kynsijutut ja 2) muut). Kynsijutut ensin.

Sain vihdoin konadini! Scraper + stamper -set(5,20€), ja konadien oma top coat(5,80€) ja laatta m25(6,50€) Stockmann. 


Halusin kokeilla Dependin koristelulakkaa, ja koska mulla oli jo hopea, valkoinen ja musta, tuntui kulta hyvälle jatkolle. Ja cracklelakkavaihtoehdot Dependiltä oli aika tylsät: valkoista, mustaa ja tätä hiukan shimmeristä (sähkön?)sinistä. Koska mulla oli jo valkoinen ja musta, otin sinisen eikä se nyt mitenkään hullumpi ole! Kynsilakanpoistoaineen ostin sen takia, ettei se sisällä öljyjä(eikä asetonia, väriaineita tai hajusteita), joten sen pitäisi sopia konadeille(xtran omassa on risiiniöljyä, en tiedä sopiiko konadeille. Eikä se nyt maailmaa kaada jos kynsilakan poistoaineita on kaksi, tulee ne joka tapauksessa käytettyä, sitähän menee koko ajan). Koristelulakka & cracklelakka 3,90€/kpl, kynsilakanpoistoaine 3,30€/plo 100ml, Kicks.

Vasemmalta alkaen Dependiä: protective base coat, cuticle cream, myrrh oil, nail polish. Aluslakan ostin puhtaasti testiksi ja sen takia, että Mavala vähentyy koko ajan pullostaan. En ole vielä testannut, käytän vanhan ensin loppuun. Kynsinauhavoiteen halusin, sekin oikeastaan testiksi, tuoksuu jännästi hieman jollekin tutulle hajuvedelle(aavistuksen verran taitaa tuoksua Hugo Bossin Deep Red -tuoksulta, voide tuoksuu samalla tavalla hienoisesti kuin niissä hajuvesi+kosteusvoide tmv. -paketeissa olevat kosteusvoiteet, jännää. Okei, en osaa selittää. Tuoksuu silti kivalle.). 

Myrrh oil - suomeksi ilmeisesti myrttiöljy oli kivantuntuista ja tuoksui ihan appelsiiniesanssille, eli aika jännälle kun ottaa huomioon, että myrttiöljyn ei ilmeisesti pitäisi tuoksua appelsiinille? Mutta tää ei varmasti ole sataprosenttisesti myrttiöljyä. Eteerinen öljy pitää nimittäin käyttää laimennettuna. Mutta googlettelin vähäsen ja luin, että tätä on käytetty mm. hengityselinsairauksiin ja peräpukamiin sekä rasvaiseen ihoon. :--D "Öljyn erityisominaisuuksia: Suojaa ihmistä muutos- ja siirtymävaiheissa ja emotionaalisissa myrskyissä. Vahvistaa hermoja ja tuo lohtua ja rauhaa. Tyynnyttää vihaa, kateutta ja suuttumusta. Myrtti liitetään moniin hyveisiin, kuten kestävään rakkauteen, kauneuteen, puhtauteen ja anteliaisuuteen." - lähde: varjojenkirja.com En todellakaan tiedä tämän toden peräisyyttä ja lieköhän kynsiöljynä käytettynä auttaa :D

Ja toi viimeinen, kynsilakka, mulla on aika samanväristä ennestään hiukan jäljellä, mutta mitä nyt swatchasin hiukan, niin toi on hiukan sinisempää kuin vanha. Nojaa, ei se mitään. Silti se on jotain. 

Ota 3, maksa 2 tarjouksella: 3 minidependiä yhteensä 6€, + yksi minidepend 3€. Kicks. Mulle kävi siis tuuri, yksi tuote tavallaan ilmaiseksi. 

Cailapin manikyyrisetti, neljä manikyyritikkua ja 2 minihiekkapaperiviilaa, 1,90€ Emotion. Hinguin appelsiinipuutikkuja ja en tietenkään raaskinut maksaa Trindistä, joten ostin Cailapia, olkoot appelsiinipuuta tai ei, olen silti aika varma että se on joka tapauksessa jotain puuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti