perjantai 16. maaliskuuta 2012

GT Azure Blue + H&M Spark Me Up + Wet 'n Wild Party of Five Glitters

Tiistaiset vähän feilatut kynnet, mille swatchasin vähän joka lakkaa, ja kynsillä on valehtelematta se kymmenen kerrosta lakkaa. Aluslakka, 2 kerrosta Gina Tricot Azure Blueta, graffitisotku, 2 kerrosta GT Azure Blueta, Seche Vite, kerros H&M Spark Me Upia ja kerros Wet 'n Wild Party of Five Glittersiä sekä Seche Vite. Eli feilasin ja yritin epätoivoisesti pelastaa. Lopputulos oli se, että kynnet näytti livenä tosi sotkuisilta, ne näyttäää melkeimpä onnistuneilta tässä.
Yritin siistiä kynsinauhoja, mutta lakka oli vielä vähän märkää siivousvaiheessa joten olisin vain sotkenut lisää, jos olisin kovinkin tarkkaan yrittänyt kynsinauhoja putsailla.
Pienempi glitterhile on H&M SMP:a, isompi WnW PoFG:tä. Kyllä, lyhennän huimasti, mutta noilla vaan on aika pitkät nimet. :D Gina Tricotin lakka oli yllättävän hyvälaatuista, yllätti positiivisesti ja väri, ah. ♥ WnW Party of Five Glitters oli myös hyvää, eikä glitterit jumiutuneet pullon pohjalle kunhan ravisti pullon ennen käyttöä, että glitterit meni sekaisin. 
Auringossa näyttää tältä, ja alla epätoivoinen swatchvideo, jos jotakuta sattuu huvittamaan nähdä glitterisyyttä. Ja koko video ei ole noin epätarkentamatonta(:D) kuin tossa aloituskuvassa. ;)

Treenasin tänään! Varmaan tunnin, 4x15min kirja-DVD:ltä askel- ja hyppyohjelma sekä pallo-ohjelma vähän varioituna, plus tein netistä löydettyjä muita harjoituksia väliin. Tänään päivällä koulussa oli circuit trainingia, ja siinäkin oli aika rääkkiä. Btw, Wikipedian mukaan circuit training on suomeksi kuntopiiri, köh köh, liikanopettaja. Olisi tämän tylsemmän nimenkin voinut laittaa, niin ei tarvitsisi koko liikkaryhmän miettiä, että mitä tää circuit training nyt taas olikaan. Treeni muuten varmasti tuntuu huomenna. Menee hyvin jos pääsen sängystä ylös. Ja kyllä, lämmittelin ja jäähdyttelin ja venyttelin, mutta lihaksilla on tapana muistutella itsestään siitä huolimatta, ainakin mulla. Treenimusiikkina Robinia sekä Madonnan vanhoja biisejä(v. 1982). 

3 kommenttia:

  1. kivat glitterkynnet! Tuo wet n wildin party of five glitter on kyllä monitoimi glitterlakka kun sopii minkä tahansa pohjalakan kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kynsiä lakkailet. Ulkoasu ihan semi jees. BANNERI ON IHAN KAMALA. Siintä ei saa yhtään mitää selvää. 5 min jouduin lukemaan ennenkuin sain selvää että mitä siinä luki + ne sydämet. eieiei.
    Liikaa tavaraa tossa sivupalkissa. Ihan liikaaaaaaaa.

    2/5

    VastaaPoista