sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Rippijuhlakynnet

Nyt olisi naimalupa hankittu! Tänään siis oli konfirmaatio ja hui että, oli jännää. Ja kivaa, mutta toisaalta on ihan kiva, että tää on vaan kerran elämässä -juttu. :D Lisää juttua varmaan huomenna, nyt olisi konffiskynnet näytillä! Parilla tytöllä ryhmästä oli tekokynnet ja ainakin yhdellä rakennekynnet(leirillä kyselin, että geeli- vai akryyli, vastaus oli 'ööö...'), ja munkin kynsiä katseltiin(ja kehuttiin!). :)
Plääh, tylsästi tehdyt, mutta pohjalla Eveline 422 x2 kerrosta ja päällä kerros Flormar U24'ää. Nimettömissä sekoilut hopealla välissä, jonka takia ne on hitusen eri värisiä(okei, kukaan ei olisi huomannut jos en olisi sanonut ;)). Päälle hopeat ruusut konadlaatalla m25. Ajattelin, että ruusut sopii teemaan, kun kuitenkin sain ruusuja lahjaksi ja bolerossakin oli vähän ruusutyylisiä röyhelöviritelmiä(photos coming soon  but later...). Ja kontrasti tämän fuksiapinkin ja mekkoni välillä oli aika upea, ja kun kukkakimppu oli saman värinen, niin ajattelin, että nämä sopii hyvin. Ja mulla oli hopeat/hopeanväriset korut, joten sen takia ruusutkin kynsissä ovat hopeat.

Postaus on kirjoitettu pikavauhdilla, kiirekiire, joten pahoittelut mahdollisesta tönkköydestä ja luettelemistyylistä. Huomenna on sitten aikaa paremmin.. tai pitäisi olla. Arki ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti