maanantai 5. maaliskuuta 2012

Rippijuhlat

Tässä olisi vähän rippijuhlakuvia. Konfirmaatiosta mulla ei ole kuvia, sillä en ole julkaisemassa itsestäni enkä kenestäkään muustakaan kuvia(paitsi L riparilta, jos haluut päästä blogiini niin kommentoi ;)), ja nekin kuvat mitä mulla on, on hitusen huonolaatuisia. Eikä myöskään vieraista ole kuvia. Tarjoiluista sen sijaan löytyy, ja kukista myös!
 Mun kahvipöytä oli aika vaalea, pöytäliina on käsinkudottu pellavaliina, tuollainen hiekka-valkoinen, astiat valkoiset, servetit beigevalkoiset(Pentik), ja kakku valkea-beige eikä macaronleivoksetkaan kovin värikkäitä olleet ja kynttilätkin olivat valkoiset.
 Kakun pinta on hitusen kirjava ja epämääräinen, koska marsipaanille(?) tapahtui jotain yön aikana jääkaapissa, mutta ei se mitään. Koristelut ovat itsetehtyjä marsipaanista, itse väkersin ruusut. :) Kakku on aika ihana eikö vaan? Mä en halunnut mitään täysin kermatäytekakkua, tässä on vähän muutakin. Inspiraatiota kakkuun haettiin erilaisista leivonta- ja kakkublogeista. Psst, kakun päällisen(marsipaanin? en oo ihan varma oliko se marsipaania) piti olla valkoista mutta se tummui vähän ja päätettiin äidin kanssa, että juu, se on tarkoituksella tuon värinen. :D Ja nyt kerron sen täällä, voi ei.
 Hmm, kuvat haiskahtavat vähän laiskalta rajaajalta :D En jaksanut muokata kuvia yhtään! Laiskaa >)
 Mun oma leivos. Sanotaanko nyt vaikka näin, että hienompiakin on nähty. :D
 Pari kuvaa kukkakimpustani, johon valitsin itse kukkia lauantaina. Tulppaaneja, neilikoita ja anemoneja :)
 Koooortiiit! Ja ruusuja alla;

 Mmmm... limsaa!
 Vielä hitusen tarkempaa kuvaa servetistä... Ihanat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti