perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kenkähaaste

Char & the City -blogista bongattu kenkähaaste(hmm, liittyypä paljon blogini aihepiiriin, hups). Leimasin juuri itseni kenkäfaniksi(Char haastoi kaikki kenkäfanit). Mulla on aika vähän kenkäfaniksi kenkiä, mutta ei se mitään. Määrä varmasti tulee kasvamaan, mutta toisaalta kaikessa nuukuudessani... - Saa nähdä!
1. Viimeisimmät ostoksesi, mistä?
-- Talvikengät lokakuun lopulla Norjasta. Lisää juttua täällä.
2Lempiparisi, väri, koko?
-- Talvi- vai kesäkengistä, syksy- vai kevätkengistä? :D Talvikengistä ruskeat saappaa tossa toinen kuva ylhäältä ja kesäkengistä nahkaballerinani(yllä), jotka ovat supersupermukavat jalassa. Syksy/kevätkenkinä mustat Adidaksen on aika ihanat. Kuva alla;
Suurin osa kengistäni on mustia, koska ne ovat vain käytännöllisimmät, ja koko on 36-37, tosin murtsikkahiihtomonot taitaa olla peräti 38 mutta niihin nyt meneekin pari urheilusukkaa päällekkäin(äiti ja sen kasvuvara :D)


3Onko jokin kenkämalli mitä inhoat?
- Mä en vaan ymmärrä UGG'ejä/UGG-jäljitelmiä. En tykkää niistä sitten yhtään. Hrr.. Sovitin kerran aitoja UGGeja ja nekin oli jotenkin epämiellyttävät jalassa. 

4. Paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä?
- Ehkä jotain 100-110€, mutta niiden on oltava sitten tosi hyvät ja nahkaa. 


5Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?
- Mulla oli vielä viime keväänä käytössä kengät jotka oli pienet ja joita olin käyttänyt ainakin viidennestä luokasta lähtien, eli kaksi vuotta. Mä olen sen verran nuori, että mun jalka on ihan vasta / jos nytkään lopettanut kasvamisen, eli yhden kenkäparin käyttöikä ei ole koon takia voinut olla kovin suuri. Nykyisiä kenkiä aion kyllä pitää kauan, jos jalka nyt vaan ei enää kasva. Yksiä shortseja käytin kyllä jotain kaksivuotiaasta kahdeksan vuotiaaksi, ne ei vaan jääneet pieneksi. Luistimet on kyllä olleet myös käytössä monta vuotta, ne on numeron liian pienet, mutta mahtuu silti jalkaan puuvillasukan kanssa. Koko 35, käytössä varmaan 3-4 vuotta jo. Musta tuntuu, että joku saattoi vähän pukuhuoneessa jäähallilla kattoa kieroon kun laitoin niitä jalkaan ja kokonumero näkyi.


6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?
- Riippuu vähän kengistä. Jos ne on superyksinkertaiset, eli siis tosi neutraalit eikä huomaa että ne on samat, voisin. Jos ne tunnistaa, niin en. Tosin meillä on sen verran erilainen kenkämaku ja -koko, että tälläistä ongelmaa tuskin tulee.

7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?
- Matalat, mutta kunnolliset pohjat. Noi mun lempparikengät on kaikki hyviä malliesimerkkejä hyvistä kengistä. 


8. Oletko kesäisin ulkona ilman sukkia tai kenkiä?
- Ilman kenkiä, harvoin. Lähinnä kotona takapihalla ja uimassa tossa kotona, tai sitten mummolassa(maaseutu). Ilman sukkia, vähän useammin, reissussa ja lämpimällä ilmalla. Käytän kesäisin lyhytvartisia sukkia(siis niin kuin... nilkkasukat, jotka oikeasti loppuu nilkkaan eikä 1/4 pohkeeseen) aika paljon. 

9Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit?
- Jotkut merkkikengät olisi mukavat. Haluaisin jotkut tosi hyvät nahkasaappaat, joita voisin käyttää vuosia. 


Ja sama vanha kaava, jos tälläinen haaste kiinnostaa, tehkää pois ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti