lauantai 24. maaliskuuta 2012

Zoya Jem with nail art testing

 Pohjalla Zoya Jem. Mulla ei ole swatch-kuvia tästä, sillä jaksoin kuvata lakkaukset vasta kolmantena päivänä ja silloin ne oli jo koristeltu. Mutta hyviä swatcheja löytyy täältä, täältä ja täältä. Huvikseni torstai-iltana koristelin kynsiä, kun oli hitusen aikaa eikä oikein mitään sen erikoisempaa tekemistä. Koristelin koristelusiveltimellä, jota leikkelin hitusen ohuemmaksi ja vähemmän harottavaksi(Nora-joka-pidän-siveltimistä-hyvää-huolta. :/) ja Wild & Mild Polarbearilla. Huomasin lakattuani, että oikean käden nimettömän kuvio näyttää ihan Sonnela-blogin S-kirjaimelta! Katsokaa vaikka.
Koristelut ovat lähinnä erinäköisiä harjotteluita, itse tykkään ehkä eniten oikean käden peukalon kuviosta. Yritin pitää näistä gallupia, mutta kyllästyin siinä vaiheessa kun kyselyihini parhaasta koristelusta lueteltiin "tää, tää, tää, tää, toikin, tää, tää, tää ja tää ja tää". Eli kaikki.

// Jos ette ole vielä äänestäneet kyselyissä, tehkää se pian! Aikaa äänestää vielä tänään ja huomenna, äänestämällä voi vaikuttaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti