tiistai 6. maaliskuuta 2012

Minttua...

Mun on pitkän aikaa himottanut tehdä mintunvihreät kynnet, eniten ehkä Heijastuspinta-blogin mintunvihreät kynnet-hehkutuksen takia. :D Tänään kyselin pariltakin (luokka)kaverilta, mitäs väriä laittaisin ja vihreän sain vastaukseksi, joten päädyin tekemään mintunvihreät kynnet, sain hyvän syynkin tehdä. Pohjalla kaksi kerrosta Gosh Silky Mint -lakkaa ja sen päällä kerros Rimmel Misty Jadea, tosin poikkeuksena nimettömien kynsissä sekä puolet peukalonkynsistä(no juu, ei kuvaa :D) on päällystetty H&M Mint Green-minilakalla. Olisin mieluusti laittanut H&M:n lakkaa kaikkiin kynsiin, mutta kun se oli niin hankala levitettävä, se on vähän paksuuntunut, sitä on vain se n. 3ml(= loppuu helposti suurella todennäköisyydellä kesken) ja olisi vaatinut sitten sen kaksi kerrosta, jos sitä laittaaa kaikkiin kynsiin. Pari kynttä saa pelastettua päällyslakalla, mutta tuskin kaikkia.
Kuva on normaalia pienempi tällä kertaa, koska laatu on jotain niin järkyttävää, että näyttää paremmalta vähän pienempänä. :D

Oletteko muuten huomanneet, että Sokokselle tulee Essietä? Bongasin Kutsu kauneuteen-kampanjan lehtisestä seuraavan: "Trendikäs Essie nyt valikoimissa! Inspiroidu väreistä ja ilmaise itseäsi! Essie-kynsituotteet ovat täydellinen ratkaisu kynsille - ja saatavana nyt myös Suomessa! Essie tarjoaa 70 upean houkuttelevaa kynsilakkasävyä, seitsemän kynsienhoitotuotetta ja neljä päällyslakkaa, joilla saat aikaan ammattimaisen lopputuloksen. Essie-kynsilakat 14 ml 14,90. Essie-tuotteet saatavana seuraavista Sokoksista: Hakaniemi, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Mikkeli, Pori, Raisio, Rauma, Tampere ja Turku." Ihan omalle eikä naapuripaikkakunnalle mulle ei Essie rantaudu, mutta ihan suht lähelle kumminkin. Tosin en ole Essien lakoista mitenkään pahemmin ikinä välittänyt, sillä tykkään enemmän shimmeristä ym. koostumuksista kuin cremestä ja jellystä, joita Essien lakat pääasiassa taitavat olla. Myös tyyris hinta on yksi juttu minkä takia nämä tuskin lähtevät mun mukaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti