keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Models Own Pastel Pink

Hejsan!

Mun lempilausahdus tällä viikolla on ollut hejsan, jota toitotan kaikille koko ajan hassusti lausuen(hejzaan! ei ts vaan sellainen pehmeä z/s) ja suurin osa on jo ärsyyntynyt siihen, mutta se pääsi nyt otsikkoonkin. :D Tämä on muuten blogihistorian kolmassadas(300!) postaus! Aika hyvin, 300 postausta ja aikaa vähän päälle vuosi. Cool!


Mulla on ollut lievästi sanottuna lagipäivä tänään, kaikki on vähän takunnut enkä ole pystynyt keskittymään mihinkään kunnolla. Mm. historian tunnilla piti tehdä tehtäviä kappaleesta, mä vaan vilkaisin ekaa, vastaus "jaa-a, en tiedä" kun vilkaisin kappaletta olisiko sattunut vastausta osumaan silmään ja pari ensimmäistä tehtävää tarkistettiinkin mutta en jaksanut kuunnella. Onneksi minulta ei kysytty. Ja näin käyttäytyy kympin oppilas, check!

Ja ficcivihkoni(ah, Pucca Love Story-vihko!) yritettiin varastaa tänään suurin piirtein viisikymmentä kertaa. M, H ja S olisi halunnut lukea yhtä M:n antaman ficcihaasteen innoittamaa tuotosta, mutta en halua antaa keskeneräistä teosta luettavaksi kenellekään. Njäh.

Jostain syystä äidinkieli menee mulla vähän päin mäntyä, tylsää kun ei voi olla parhaimpia. No jaa, en ilmeisesti osaa vastata novellista esitettyihin kysymyksiin. :/ But after all, niitä tuskin oikeassa elämässä tarvitsee. Kyllähän kasi on hyvä. Paitsi the-perfectionist-Noralle, joka vaatii koulujutuista täydellisyyttä. Perfektionistina taso vaan on niin kova, pakko saada täydellinen tai melkein täydellinen, ja virheet harmittaa. Ja sitten näkee luokkalaisen kemian kokeen, jossa komeilee nelonen ja itse sai samasta kokeesta kympin. Jaa. Ilmeisesti olen myös puheliaalla tuulella tällä hetkellä, vaikka pitäisi tehdä Sanna Tara Nail Art'in kynsikilpailuun kynsiä sekä läksytkin olisi tehtävä.

Mutta nyt siihen postauksen varsinaiseen asiaan, nimittäin tämän päivän kynnet joiden vuoksi minut haukuttiin armottomasti Tuksun ihailijaksi. Kiitos vaan. Minun mielestä Johanna Tukiainen vaan kuuluu niihin turhiin kohujulkkiksiin. Ja se on muuten hirveän näköinen kaiken kukkuraksi. :D Pahoittelut, jos joku tykkää.

 Pohjalla on siis Models Ownin Pastel Pink ja nimettömiin ja peukaloihin eksyi Lumene Natural Code Be Fabulous. Molemmat on täydellisiä vaaleanpunaisia, toinen shimmer ja toinen creme. Tosin Be Fabulous peittää aika heikosti yksinään, mutta Pastel Pinkin päällä näyttää hyvältä jo yhdellä kerroksella.
Yritin muokata sävyä oikeammaksi, mutta musta tuntuu että sain vain vääristyneemmän sävyn aikaiseksi. :D Ja mun pitää aloittaa kynsinauhojen tehohoito, ensimmäisestä kuvasta näkyy niiden kaamea kunto.

// ai niin, lakan sävystä alkoi pikkuhiljaa päivän mittaan öklö olo itsellekin, mutta tuohan vaaleanpunainen pitkästä aikaa sitten alakoulun alaluokkien aika hauskan olon.

Muistakaas hei kysymyspostaus! ;) Oikeasti, kyselkää mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Vaikka ihan tyhmiäkin kysymyksiä. Kunhan tulee jotain, mihin vastata.

2 kommenttia:

  1. Se hejsan kuulostaa kyllä ihan kiinalaiselta, mutta hieno kynsilakkaväri vaikken vaaleanpunaisesta hirveästi pidäkkään.Ja ei sitä btw yritetty varastaa....vaan lainata!=)
    Ja kyllä, olet Tuksun ihailija...vaaleanpunaisissa kynsissä ainakin.Ei millään pahalla(vaikka jostain syystä se kuulostaa pahalta..)
    =)T:MasterSkald

    VastaaPoista