torstai 8. maaliskuuta 2012

Naistenpäivää!

Hyvää naistenpäivää kaikille tytöille ja naisille! :)


Päivittelin lakkasivua tänään, kokonaismäärä on tällä hetkellä alus- ja päällyslakkoja(joita yhteensä kuusi, btw) huomioimatta 69 kappaletta. Jotenkin tunnen määrän aika vähäiseksi verrattuna moniin muihin kynsi- ja kauneusbloggareihin. Luultavasti kuitenkin lisäystä kokoelmiin on tulossa viikonloppuna, oli sitten MO Beetlejuice-lakkojen, Zoya-lakkojen, Miyo-lakkojen tai minkä vaan muodossa. Jotain sieltä aina tarttuu mukaan! :D Lakkoja oli vielä äsken 71, mutta heitin pari päivää sitten kaksi lakkaa pois, toinen oli Rimmel Electric! sen takia, että se oli niin paksua eikä sitä pystynyt levittämään, plus mulla on pari melko lailla dupelakkaa. Toinen oli Golden Rose 161, vihreä shimmerlakka joka oli niin lopussa, ettei sitä pystynyt käyttämään. Tuli vaan nämä lakkamääräkuulumiset mieleen Ostolakossa-blogin tämänpäiväisestä postauksesta. :)

Koulussa oli tänään liikuntapäivä, joka kasien osalta alkoi yhdeksältä kaupungin (elokuva)teatterilta, jossa katsottiin Hulluna Saraan -leffa. En suosittele. Mä en ylipäätään pidä suomalaisista elokuvista, enkä suomenkielisistä, koska jotenkin suomen kieli kuulostaa tyhmältä leffoissa enkä saa siitä ikinä mitään selvää, vaikka TV-sarjoissa tajuankin. Tarvitsisin suomenkieliset tekstitykset suomenkielisiin leffoihin. Mukana leffassa oli Emilie de Ravin, hävettää vähän miten hän on näytellyt tälläisessä leffassa. Englanninkielinen osuus elokuvasta oli helposti ymmärrettävä enkä olisi niihin tarvinnut tekstitystä, mutta suomi... Aaargh! Elokuva oli sekava ja juoni jäi epäselväksi ja muutenkin jotenkin ei iskenyt. Mua ärsytti niin Jussi Nikkilän kuin Ville Virtasenkin naama elokuvassa. :D No, se siitä elokuvasta. Sen jälkeen kävelimme jotain kolme kilometriä koululle ja oli ruoka, ruuan jälkeen LV:n(luokanvalvoja, ei Louis Vuitton) tunti ja viimeisenä luokittain kahden tulen välissä-pelia liikuntahallilla. Meidän luokka hävisi, mutta puolustuksena se, että C:llä oli paljon (hyviä) pelaajia muilta luokilta, vissiin yli puolet. Jäin toiseksi viimeisenä kentälle pelaamaan, eli aika hyvin. Ja L poltti mut, eikä edes ole C-luokalla.

Mua alkaa naurattaa vähän se, että katson aina kaiken blogista, esim. mitä oon ostanut milloinkin, milloin lyhensin kynnet jne. Täältä vaan löytyy kaikki helposti aikajärjestyksessä. Nytkin mietin milloin lyhensin kynnet, blogi auki vaan, sieltä löytyy! Vastaus on... tittidii... 8. tammikuuta! Onhan näitä toki viilailtu sen jälkeen ja katkeillut aina välillä, mutta oikein saksilla leikattuna tasan kaksi kuukautta sitten.


Tämän päivän kynnet olivat äärimmäisen tylsät, kaksi kerrosta Models Own True Blueta ja mattapäällyslakka Viva la Divalta päällä. Ja muistin kuvien oton siinä vaiheessa, kun poistin lakkoja jo ja kuvauskelpoisia kynsiä oli kolme. :D

Häiritseekö teitä muuten tälläiset postaukset joissa on tekstiä vähän enemmän, vai tykkäättekö enemmän 'vähemämn tekstiä-enemmän kuvia' p-ostauksista?

6 kommenttia:

 1. Itekin päivittelin lakkasivua tänään ja lukema muuttui 60 lakkaan. Se tuntuu niin vähältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :) Tottahan 60-70 lakkaa tuntuu vähältä verrattuna moneen muuhun, joilla huitelee lakka määrä yli kahden sadan. :D

   Poista
 2. ihmisten elämää on kiva lukea niin aina kun siltä tuntuu niin kirjoita niin paljon kun jaksat ! X) minä ainakin tykkään koska itse en saa päästäni mitään irti kun blogia kirjoitan:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitan, kiitos kommentistasi :) Kyllä sitä alkaa mieleen tupsahdella sitten niitä asioita kun tarpeeksi miettii ;))

   Poista
 3. Mulla on joku villitys et tykkäisin kovasti matasta, mutta paljon maksaa esim toi Viva la Divan päällyslakka? Muistatko?:) Varmaanhan se googlettelemalla löytyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viva la Diva matte top coat maksoi Norjassa 50 NOK, eli silloisessa kurssissa 6,80€? Nelly.com myy Viva la Diva-lakkoja 5,95€ ja Kicksissä kyseistä merkkiä myydään kai hintaan 5,50€. :) Mutta myös esim. Rimmeliltä löytyy mattapäällyslakka, joten marketistakin löytyy :)

   Poista