torstai 15. maaliskuuta 2012

Vesimarmorointia

Mä olen lievästi sanottuna unohtanut vesimarmorointipostauksen teon. Vesimarmoroin siis jo tammikuussa, mutta pitkän videon ja laiskuuden takia en postaillut sitä heti ja sitten se unohtui. Videolla näkyy käsittämättömiä feilauksia(esim. noin 4:50 toi korkki lakkapulloon :D sen siitä saa kun ei katso mitä tekee) ja kaikkea sähläystä muutenkin, esimerkiksi käsi edessä vähän koko ajan, mutta koittakaa kestää. Käytettyinä lakkoina oli OPI Planks A Lot sekä Models Own Mushroom, pohjalla valkoinen Wild & Crazy Montana ja pullon kallistelu ja huono lakkapinta tosiaan johtuu siitä, että se oli niin lopussa ja niin paksuuntunutta. Nyt käytän sitä leimailuissa, kun ostin Wild & Mild Polarbearin, joka on siis Montanan uusi versio. Videoon! Ei, en viiltele, mutta ilmeisesti olen silti ottanut jonkun moista kosketusta veitsen kanssa. :D
Olen ihan tyytyväinen näihin, mutta ei nämä nyt ihan huippuluokkaakaan ole. :) Mitä mieltä? Ja kiitos nimijuttuun vastanneille!

4 kommenttia:

  1. heii vitsi noi on hauskat ja ihanat!! ei mulle tulis vaan mieleen tehdä tommosia, mistä oikein keksit tämmösen tavan ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitähän on ollut monissa blogeissa ja mäkin halusin kokeilla. :)

      Poista