perjantai 23. maaliskuuta 2012

Hullu vai hullu?

Otsikkonerous vauhdissa jälleen! :D

Otsikolla viittaan siihen, miten ihmiset luultavasti katsoivat mua tuossa eilen Robinhoodissa. Harvemmat taitavat kantaa sylissään kolmea erilaista kynsilakanpoistoainetta kahvipaketin kera. Vai löytyykö sellaisia muitakin kuin minä? Haha. No, kahvi oli tarjouksessa ja äidin piti ehdottomasti saada sitä kaksi pakettia joten mut valjastettiin hommaan. Siinä siis kahville selitys, mutta mites nämä kynsilakanpoistoaineet sitten..?
Kelpaako päteväksi syyksi, jos väitän, että nämä olivat suht edullisia? Kallein 1,59€? Enivei, vasemmalta oikealle Sence 250 ml / 1,00€, Farmasi 100 ml / 1,00 €, Ultra Compact 130 ml / 1,59 €. Kaikki Robinhoodista ja ihan mielenkiinnosta, haluan testata ja vähän arvioida. Tästä on juttua tulossa lisää. Lyhenne on... *tättärää* SKLPAV!
Luin Urtekram-merkistä Mustaa kajalia -blogista ja nimi & kehuminen & luonnonmukaisuus jäi mieleen ja kauppareissulla sattui tulemaan vastaan tälläinen. Plus shampoo on lopussa. 4,25 €(S-market), alla vähän tuoteselostetta. Pyöreä pullo on vähän haastava kuvatta tekstin osalta, joten yhdistin kuvat hienosti. :D
Erehdyin jostain lukemaan, että silmänympärysvoiteen käyttö tulisi aloittaa jo näinkin nuorena, ja no, ei halpaa pidä syrjiä. Hintaa oli 3,25€ S-Marketissa. :D
Peitepuikko Lumenelta Sokoksen 3+1-päiviltä, hintaa muutama euro. Oli tarjouksessa keskiviikkona. 
Sata grammaa Maraboun tummaa suklaata, 86% kaakaota. Eli tosi tummaa. Tää on muuten aika tujua. 1,99€  S-Market.

4 kommenttia:

 1. toi farmasin kynsilakanpoistoaine on niin huonoa :) sillä ei lähde yhtään mikään.... mutta haju on kyllä hyvä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sitten nähdään laatu, kun teen postauksen valmiiksi. :)

   Poista
 2. Odotan mielenkiinnolla kokemuksia noista kynsilakanpoistoaineista. Ite oon nyt kokeillut kaikenlaisia, mutta aina kuitenkin päätynyt Dependin siniseen tai vihreään.:)

  VastaaPoista