tiistai 13. maaliskuuta 2012

Himoshoppaaja

Kävin siis shoppailemassa lauantaina, ja nyt olisi vuorossa ostosten esittely. Ostin 9 kynsilakkaa ja pari muuta ei-kynsiaiheista juttua. Ryntäsin heti junalta hirveällä vauhdilla Seppälään, Models Ownin Beetlejuice-lakkojen perässä. Aqua Violetia ja Pinky Brownia ei löytynyt, ja Purple Bluesta mä nappasin viimeisen. Siellä oli muuten myös osa Kaleidoscope-kokoelman lakoista sekä Freshen Up-kokoelma, ja tullut myös uutta Wet 'n Wildiä, jotain fast dry-lakkoja.
Models Own Purple Blue
Mua on aikaisemminkin kiinnostanut toi MO Black Swirl, ja nyt kun sattui tulemaan vastaan, nappasin mukaan! :) Models Ownit siis Seppälästä, 4,95€/14ml.
Mun uusi rakkaus, Zoya Jem. Kauneushoitolasta, 15€, kallein lakka mitä omistan(koska OPI Planks A Lot oli -50% silloin) ja ihana. Mutta ah, laatua. Swatchasin sitä ja ihanaa - peittää täydellisesti ensimmäisellä kerroksella ja levittyy täydellisesti, ja mikä kiiltävä pinta ja ah. ♥♥♥♥ Love it forever.
Uutta WnW:n fast dry-kokoelmaa, tämä oli niin mielenkiintoinen väri, että piti ottaa! 4,95€/13,5ml. Sävy Gray's Anatomy. Miksi mulle tulee mielen Greyn anatomia? :D
Samaa kokoelmaa, Party of Five Glitters. Bongasin tämän viime viikolla Pastelliunelmia -blogista(suosittelen, upeita käsinmaalauksia!) ja ajattelin saman tien, että pakko saada, mutta ei tätä varmaan paikallisessa Seppälässä myydä. No, kauempana kävi tuuri. 8)
Gina Tricotista Azure blue-niminen räikeä turkoosi. 10ml/3,95€ ja laatukin on ihan jees, peittää melkein ensimmäisellä kerroksella mutta mä tarvitsen kaksi. Lyhyempiin kynsiin riittää yksikin huolellinen kerros.
H&M:ltä minilakkasetti, jonka Spark Me Up-lakkaa himoitsin jo aiemmin. Vasemmalta oikealle lakat: Metallic Petrol, Metallic Grey, Spark Me Up. 3,2ml lakkaa per pullo, hintaa paketilla on 3,95€.
Tarvitsin toisen valkoisen topin ja H&M:n basic-mallistosta löytyi just hyvä. Hintaa taisi olla 4,95€, en jaksa nousta ja kävellä omaan huoneeseen, olen nyt olohuoneessa läppäri sylissä.
Nahkavyö H&M:ltä, 9,95€. Koko XS, joka ihan lyhimmillään(eli vikasta reiästä) on sopiva lantiolle mutta vyötäröllä pitämistä varten äiti teki töissä lisää reikiä. Ja siis musta juttu kuvassa on se mistä se roikkuu kaupassa kiinni telineessä, se näyttää hassulle kuvassa kun se ei näy kokonaan.
Taito kai se on sekin, jos tietää mikä nahka 24 eri kielellä?
Gina Tricotista höyhen/siipikoru, lyhyt ketju, yltää melkein rinnalle, jää just topeissa ym. siihen reunalle, tai mikä onkaan. :D
Löysin tälläisen suurkaupunkisisustustaulun kirppikseltä kolmella ja puolella eurolla, aika hentoinen kehyksiltään ja muutenkin vähän rämä, mutta onpahan kuva! Ei niitä kehyksiä(tai niiden kieroutta) kukaan huomaa, eikö niin? ;)

Sain muuten sen TET-paikan, ko. Salen työntekijät olivat kuulemma iloisia kuulleessaan, että mä tuun sinne toukokuussa. :)))) Olen supertyytyväinen! Ai niin, säikähdinkö edes eilen illalla, kun vähän ennen nukkumaanmenoa kattolampun varjostinviritelmä(siis siinä oli semmoinen muovinen, vähän plafondityylinen mutta ei lasia vaan muovia) vaan tippuu alas(enkä edes heitellyt mitään! :D) ja se kirjaimellisesti lahosi alas. Se oli niin vanha. Olin vaan o___o ilmeellä ja sitten vähän ajan päästä aloin nauramaan. :D Naurattaa vieläkin kun ajattelen sitä. Onneksi en kerennyt käydä nukkumaan, olisin varmaan alkanut huutamaan jos olisin jo puoliksi nukkunut kun se tippui. :D

// Krhm, unohdin Vitaliksen. Sokokselta kolme ja puoli euroa purkki Vitalista, jota olen kynsinauhoille ja huuliin tunkenut. Täytyy sanoa, että yllätyin vähän vaaleanvihreästä väristä. :D

3 kommenttia:

  1. hah:D just ittekki ostin toissapäivänä ton h&m kolmen lakan pakkauksen, ja just noil väreill:D täl hetkel on glitteriä sit kynsiski. en oo ehtiny esittelee niit viel blogis...
    http://koukussalakkaamiseen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Nätti koru ja tuo hilelakka *--*

    http://briselames.blogspot.com

    VastaaPoista