keskiviikko 28. joulukuuta 2011

I'm confused....

Mun ajatukset harhailee tällä hetkellä ihan kamalasti. Keksin taas tädin ja isän puheitten kautta vaihto-oppilasvuosihaaveeni. Yllätyin ihan tolkuttomasti kun isä otti sen puheeksi, se(hän) ei ole yleensä ollut hirveän innokas asiaa kohtaan. Tätini on varmaan sanonut sille jotain, koska tiedän että se oli puhunut tädin kanssa. Vaikea uskoa, että isä olisi sitä ihan itse yhtäkkiä keksinyt, täti puhui siitä edellisenä päivänä, vaikkakaan isä ei ollut paikalla silloin. Joka tapauksessa, nyt olen palavasti menossa Saksaan vuodeksi vaikka osaan just sanoa hei. Ja olen opiskellut saksaa peruskoulutasolla 4 kuukautta 2 tuntia viikossa. Hallo, ich komme aus Finnland und ich sprache nicht deutsch. Tohonkin piti tsekata nicht-sana saksankirjasta ja kirjoitin ensin I sprache. Eli siis puoliksi englanniksi. Näitähän mulle sattuu usein, tykkään erityisesti käyttää jag-sanaa. Jag komme aus Finnland... Ruotsihan mulla on saksaa vahvempi, of course, kun osaan sitä enemmän joten se tunkee saksaanikin.  En kyllä pahemmin englantia puhu ruotsin tunnilla, kai niissä on isompi ero.

Huomenna taasen mummolaan pariksi päiväksi(tarkalleen ottaen vuoden vikoiksi päiviksi -- hnngh, en välttämättä haluaisi vuoden loppuvan vielä!), tällä kertaa ajattelin pakata vähän huolellisemmin(- no hyvä on, jos aikoisin pakata huolellisemmin, olisin just nyt pakkaamassa enkä vasta myöhemmin/aamulla) sekä ottaa koneen mukaan. Ja naputella postauksia junassa, jos siellä on väljää. En aio missään tungoksessa kaivaa konetta esille, sen verran työlästä touhua kuitenkin kaivaa ~3kg läppäri lentolaukusta.

Tämän päivän ostokset jäivät aika köyhiksi, ostin vain kaakaovohveleita, limsaa, corrector penin ja huulirasvoja.
 Mokomia ei saa kuin Citymarketista ja noi on lemppareitani :D Ja alempana olevia limsoja ei taida tarvita sen kummemmin esitellä.. 1,50€/kpl
Pirkka-huulirasvat 1,50€
 4,50€ Corrector pen, en ole vielä kokeillut kun ei ole värilakkaa kynsissä, pelkästään Trind Nail Repair.

PLAY: Antti Tuisku - Kaunis kaaos -albumi

// niin, joku pyysi tekemään joululahjapostausta, se on kyllä tulossa mutta vähän myöhemmin. Yritän sen saada tehtyä tämän vuoden puolella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti