maanantai 12. joulukuuta 2011

Luukku 12: Haaste - tekstari- ja matkahaaste

Tänään taas haasteita. Löysin P.S. I love fashion -blogista jostain todella vanhasta postauksesta erään haasteen, jossa täytyy vastata kysymyksiin vastaanotetuilla tekstareilla, järjestyksessä. Mun vastaukset näyttävät seuraavilta:


1. Mitä sanoisit, jos kumppanisi olisi ollut uskoton?
- Ihan just.
2. Mitä sanot aina parhaalle ystävällesi?
- Se on epist!
3. Mitä sanot ensimmäisenä, kun ystäväsi on joutunut bussin yliajamaksi?
-  Tyhmää!
4. Mikä on ruminta, mitä voisit sanoa vihamiehellesi?
- Ok
5. Mitä äitisi sanoo ennen kuin menet nukkumaan?
- Missä olet?
6. Mitä huutaisit, jos voittaisit miljoonan?
- :-D
7. Mitä sanoisit jumalalle, jos tapaisit hänet?
- Hei, mikä se taipuisa havupuu oli?
8. Mitä haluat kuulla kaikkein eniten?
- Purjoa ei ole
9. Mitkä tulevat olemaan viimeiset sanasi?
- On

Taidan todella vihata purjoa :D En selvästikään osaa myöskään sanoa kovin hyvin takaisin vihamiehelleni(-naiselle itse asiassa). En löydä enää sitä postausta, mutta haastan lukijoistani seuraavat tähän(pakollista tämä ei tietenkään ole!): Sazu, Tiikeriankka ja AN. Muutkin saa toki tehdä. :)

Seuraavaksi matkahaaste Cavan blogista.

1. Ikimuistoisin kohde tähän mennessä
- Tähän mennessä ikimuistoisin kohde on ollut Volos(Thessalonikin ja Ateenan 'välissä', Kreikassa siis), sieltä on paljon hyviä muistoja.
2. Hauskin matkamuisto
- Jaa, niitä on paljon... Mmm, aina yhtä hauskaa on kun joku saa tietää nimeni, joka on eräs adjektiivi kreikaksi(ei mitenkään paha, ihan kiva ym. mutta hauskaa on!) Huvittavaa on ollut myös se, kun mulla oli synttärit ollessani Kreikassa ja hotellinväki sai tietää - sain (kuulemma) tosi makean kakun lahjaksi. Itse olin silloin 10v. enkä voinut sitä syödä(keliakia), vanhemmat joutuivat syömään sen kahdestaan. Karu kohtalo joutua syömään kakkua. :D
 Erittäin hauskaa oli myös silloin kun sisältä sekä ulkoa ihan täynnä oleva auto odotti laivaanmenoa Skiathoksella. Kyseessä oli joku bulgarialainen/romanialainen auto, parhaimmat päivänsä ajat sitten nähnyt auto, joka oli sisältä ihan täynnä tavaraa(ei mahtunut kuin kuski!) ja päälle oli köytetty vaikka mitä! Perä melkein laahasi maata... :D
3. Upein luontokohde jossa olet käynyt tai haluaisit käydä
- Kreikasta Meteoran kalliot oli aika upeat, mutta myös Skiathoksen rannat kaikessa kauneudessaan kristallinkirkkalla turkoosilla vedellä oli aika upeita :) Madeiran saarikin Portugalissa on todella upean rehevä. Haluaisin käydä Australiassa sen luonnon takia, mutta myös muita kohteita löytyy. 
4. Paras ranta jolla olet ollut
- Ehdottomasti paras ranta löytyy Skiathoksen saarelta Kreikasta, saaren paras ranta Koukounaries. Ihastuin!  
5. Kohde johon et ihastunut
- Eihän niitä ole! Jos nyt yksi pitää valita, niin ehkä Evia ei jäänyt mieleen erityisemmin. Kaikki lomailuni on olleet niin ihania!


Halukkaat saavat tehdä, linkitelkää sitten mulle, luen innolla :) Olen tällä hetkellä pöytäkoneella evakossa, kun uudella nettitikulla sähläilyn ansiosta edes modeemin kautta langaton ei toimi(koska suojaus, eikä muisteta tunnuksia ym, pitäisi etsiä jostain eikä kukaan viitsi :D), joten ei kuvia. Tokihan mä saisin tänne kuvia muistitikulla mutta en jaksa alkaa pelleilemään enää tänään sen kanssa(pari tuntia temppuiltiin jo tuon nettitikun kanssa...)


// Iik, puolivälissä jo! 12 yötä enää, huomenna 11! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti