perjantai 23. joulukuuta 2011

Luukku 23: Kynnet - Aatonaatto

No joo, otsikko vetää hiukan harhaan koska oikeasti tein nämä tiistaina, mutta kyllähän nämä tänäänkin kynsissä oli :D
Reippailin tuossa päivällä ja kävelin kirpeässä pakkasilmassa(no joo, taisi olla plussan puolella mutta tuuli) kaupunkiin ja takaisin. Tuli vielä pari viime hetken joululahjaostosta itselleni tehtyä ja Seppälässä käytyä, mutta eipä löytynyt sieltä mitään uutuuksia... :D Tässä sitten taas vaihteeksi(:D) joulukynnet.
 Ja samalla eka puolikuumani. Ihan kivalle näyttää, tuntuu livenä kaventavan ja pidentävän kynsiä jonkun verran. Kauempaa pikaisesti katsottuna näyttää ettei tyvessä ole lakkaa, koska se on kultaista(= sekoittuu hämärässä/huonosti katsottuna/ym. helposti ihoon), mutta läheltä näyttää aika kivalle. Pohjalla siis kerros(?) Models Own Gold Rushia, päällä kerros Flormar U14. Kulta paistaa kivasti läpi sieltä. Rajalla on itse sekoitettua lakkaa(sekoitin just sen verran että näihin riittää, en siis pistänyt pulloon), MO Gold Rush(kulta, shimmer) + Flormar U14(punainen, multishimmer [hahaa, olen keksinyt uuden nimityksen/koostumuksen]) + Flormar 415(violetti, shimmer). Päällä vakkari Seche Vite.
Otin junassa kuvia ;D Sattui olemaan valoa(no totta kai aamupäiväjunassa on valoa :D) ja joutoaikaa.
Ainut vika Seche Vitessä on muuten se, että se vetää lakkaa kärjistä. Tokihan nää vetäytyi jo kulumisenkin vuoksi, mutta silti. Muuten loistava pikakuivattaja(kuivattaakin oikeasti!) ja kestää melko hyvin. 
PLAY: Baccara - Yes sir, I can boogie


HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE LUKIJOILLE! + KAIKILLE MUILLE! :) Viettäkää mukava joulu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti