perjantai 30. joulukuuta 2011

Joululahjat vuonna 2011

Tätä kyseltiinkin ja ajattelin jo ennen joulua, että teen tämän mutta nyt vasta ehdin :D Eli siis vuoden 2011 joululahjat ITSELTÄNI. Mä julkasen tämän nyt, vaikkei mulla ole kaikesta kuvia, mutta huomenna kun menen kotiin illalla, on uudenvuodenaatto, enkä välttämättä ehtisi kuvata ja postailla. Enkä halua julkaista tätä ensi vuonna.
 Ensimmäisenä aatonaattona hetken mielijohteesta itse ostettu Wet 'n Wildin luomiväripaletti, nimeltään E248 Lust - Désir. Ajattelin taas alkaa harjoittelemaan luomiväreillä meikkaamista, kun niitä haluaisin useammin käyttää ja meikata vähän eri tavalla kuin aina se sama vähän mascaraa ja kulmakynää.
Jäljet johtuvat siitä että avasin paketin jo kun pääsin koti enkä heti paketoinut. Halusin swatchata kämmenselälle noita. 
 Uusia tarroja Seppälästä, Wild&Mild. 1,95€/arkki.
 Sitten nämä koko kynnen tarrat. Ostin testiksi, mitään hirveän suuria odotuksia ei ole mutta aion näitä kokeilla. Sinänsähän nämä ovat aika kalliit, vaikka kuinka kestäisi 10 päivää, sillä vaikka lakkaisi joka päivä uudet lakat ja koristelut, tulisi varmaan halvemmaksi kuin nämä. Joten tuskin aion alkaa suosia näitä jatkuvasti, sitä paitsi onhan mulla vaikka kuinka monta ihanaa lakkaa tuolla odottamassa :D 4,95€, Seppälä.
 Uutuus-halppis Seppälästä, joku Pretty Woman. 5ml/1,95€. En ole vielä kokeillut. Alunperinhän mun piti ostaa Goshin Ocean, mutta jotenkin halvempi hinta veti puoleensa :'D Goshin lakat on kuitenkin aika kalliita mun makuun vaikka kuinka laskisi millihintaa.
 Sen jälkeen tämä Naturel -merkkinen two way nail art pen, johon tuhlasin peräti 5,90€. Tämän on parasta toimia. >/
 Itseltäni itselleni oli vielä iiihanan tuoksuinen Osmian Minttusuklaa-saippua, äiti maksoi. Se on peräisin yhdestä pienestä  piensisustus-kaupasta, vähän kuin Pentik mutta paaljon pienempi eikä vain yhtä brändiä. :) Toi saippua tekee ihon ihanan pehmeäksi ja tuoksuu ihanalle, ihan minttusuklaalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti