perjantai 2. joulukuuta 2011

Luukku 2: Kynnet - Abstraktia!

Luukku numero kakkosessa on kynnet. Pari päivää sitten olikin esittelyssä Flormarin lakka U24, ja nyt tulisi koristelut siihen. Lakan kaverina käytin Wet 'n Wildin Frosted Fuchsiaa. Päälle koristelin varsin tyypilliset abstraktit koristelut, pari viivaa sinne tänne ja palloja viereen riviin -tyylillä. Tein ensin U24:llä Frosted Fuchsian päälle randomisti tollasia osioita. Mukailin sitten koristelulakan kanssa niitä ja lisäsin pallot. Pallot on muistaakseni osittain koristelulakalla ja osittain akryylimaaleilla, usein maaleilla tulee parempaa jälkeä kun palloa ei 'leviä' koska maali on jäykempää kuin lakka. 
Krrhm, joku sain nerokkaan, suorastaan superhyvän(hehee, itseironiaa hiukan) idean läntätä nimettömään irtoglitteriä. Näyttää superhyvälle, eikö totta? Ei näytä ainakaan mun mielestä, en tiedä teistä. Näistä kynsistä tuli siis ne glitterit niihin pari päivää sitten esiteltyihin. Sehän on jo huomattu, että kun erehtyy laittamaan glitteriä, niitä on sitten joka paikassa. Naamassa, hiuksissa, vaatteissa, pöydällä, käsissä, lattialla, matolla, tuolilla, vessassa, kamerassa, kannettavan päällä, kynsivälineissä, pöydällä olevissa papereissa... Lista on loputon. Ei niitä paljoa ole, mutta on kuitenkin. Hyvässä lykyssä jotain saattaa jäädä kynsillekin tai sitten nekin huuhtoutuvat päällyslakkapulloon. 

Mä muuten saan tosi usein ideoita vähän kaikkeen(ei siis pelkästään kynsiin liittyen), mutta yli puolet ideoista on sitten toteutumiskelvottomia, rumia tai muuten vaan typeriä. Kumpi olikaan tyhmempi, se joka keksi tyhmä idean vai se joka seurasi? Tästä kiistellään S:n kanssa aika usein kun mä keksin jonkun tyhmän idean jonka mukaan tehdään jotakin ja myöhemmin ollaan jälkiviisaita ja molemmat syyttää leikkimielisesti toisiaan. :D
Lähikuvat on oikeastaan sen takia, että näkisitte U24:n ja Frosted Fuchsian erot. U24 on todella shimmerinen lakka, mutta ei yhtään glitterinen, koska pinta ei jää karheaksi glitterlakalle ominaisesti ja se lähtee pois shimmerlakan lailla. Värisävyiltään nämä on aika dupet, mutta onhan koostumuksissa aika paljon eroa. Näissäkin kynsissä on se tilanne, että lakkojen erilaisuuden huomaa vasta läheltä, ja se lisää mun mielestä ainakin kynsien mielenkiintoisuutta. 

Nämäkään kynnet ei ihan täydelliset olleet, mulla oli jotain sotkua parissa kynnessa ja jossain kohtaa on viivat tai pallot liian ohuella kerroksella. Ei se mitään, tykkäsin näistä silti paljon! Hoksasin tossa äsken, että näillä on aika jouluinen sävy, vaikkei kirkas punainen olekaan. Mitä mieltä ootte, voiko jouluvärejä olla muutkin kuin perus valkoinen, punainen, vihreä? Esim. just tää, tai vaikka sähkönsininen? Entäs oranssi?

* base coat
* Wet 'n Wild Frosted Fuchsia
* Flormar U24
* Golden Rose koristelulakka valkoinen
* top coat

Löysin äsken Flormarin nettisivut(miksi en ole googlettanut aiemmin?), ja ai että! Flormarilla on vaikka mitä! Firma on Italiasta lähtöisin(perustettu jo 1970!), mutta se on ollut Turkissa vuodesta 1986. Flormar-liikkeitä on pitkin Eurooppaa ja muutama myös Euroopan ulkopuolella, mutta Turkissa on yhteensä 88 liikettä ja nettisivujen mukaan neljä niistä on Antalyassa, muita turistikohteita en listalta hoksannut, kun en ole mikään Turkki-asiantuntija enkä ole siellä käynyt. Eli siis, jos olettte menossa Turkkiin, katsastakaa ihmeessä Flormar! Pohjoismaissa ei ole liikkeitä, eikä myöskään Baltiassa, mutta sitten jo alkaa löytyä. Myös Moskovassa on Flormar. ;)

Flormarilla on aika kattava valikoima kynsijuttuja muun kosmetiikan lisäksi. Nimittäin tavallisia lakkoja, Supershineja,  graffiteja, neon-lakkoja, (nää on jo nähty, mutta...) mattapäällyslakka(matifying top coat), useampaa erilaista kynsilakanpoistoainetta(eri vaikutuksia), nail art-lakkaa ja jopa hoitotuotteita! Siis cuticle remover, kalsium 'booster'(= "tehostaja"/"kasvattaja", en osaa oikein suomentaa),  kynsiöljyä, kynnenvahvistaja/-kovettaja, ridge filler... Menkää itse katsomaan! Vielä kun näitä myytäisiin parilla eurolla Tokmanni-konsernissa.. Unelma. Mutta jos menette Turkkiin, ihan oikeasti käykää. Voitte sitten mainostaa mitä mieltä olette. :D Ehkä näitä vielä jonakin päivänä tulee uusi satsi Tokmannille, sopii toivoa. Ajattelin, että voisin pistää tiedustelua sinne päin menemään näistä, noilla muillakin jutuilla olisi varmasti ostajia jos ne millään tavalla toimii.

4 kommenttia:

  1. Hmm. Sanoisin että sähkönsininen nyt vielä menee jouluvärinä, mutta kovin kesäiset värit kuten pinkki, keltainen tai oranssi eivät ehkä oikein sovi (: Tai ainakaan itselleni ei kovin kummoista joulufiilistä tule.

    VastaaPoista
  2. Ine: Joo, en mäkään mitään oranssia ym. miellä jouluväriksi, mutta tää punapinkki on kyllä hiukan jouluinen :)

    VastaaPoista
  3. Voikuinka ihanat kynnet!!!:) Minun mielestäni ainakin ovat jouluisat, eriasia jos olisivat ihan täyspinkit(; hmm... nyt tekisi mieli taas hieman tuunailla kynsiä...:D ihanat ovat kyllä... <3

    VastaaPoista