maanantai 19. joulukuuta 2011

Luukku 19: Jouluextra - Paketteja pukkaa

 Tänään haasteen sijasta extra, sillä mulla ei ole enää näitä suoritettavia haasteita jäljellä ja joulujuttuja riittää yllin kyllin. Mulla on nyt tietotekniikan tunnilla vapaata, saa olla vapaasti netissä, joten ajattelin hyödyntää ajan kätevästi bloggaamalla. Tänään vuorossa lahjojenpaketointia.

Olen paketoinut muidenkin lahjoja, paketoin sekä isältä että mummoltani Pandan juhlapöydän konvehteja niiden puolesta. Postailen kuvia niistä. Ostin myös itselleni joululahjoja ja paketoin ne(oma varavarmistus että saan varmasti joululahjoja, haha >)) . Sisältö paljastuu aikanaan. Mutta alkuun tämä konvehtirasiat. Mä en ole mikään paras paketoija, mutta ihan hyvin se sujuu ja tykkään paketoimisesta hurjasti(S luki tän just ja tarjosi lisää paketoitavaa...) Tänä vuonna halusin paketoida voimapaperilla(tai mitä se ruskea peruspakkauspaperi onkaan) osittain, ja ainakin yhteen pakettiin ainakin piirsin kuviot itse. Tuli erittäin hieno, vaikka itse sanonkin. :D
Muutenkin tykkään aika paljon selkeistä papereista ja ne joulupukkipaperit eivät ole ehkä enää mieleeni.
(- tähän asti kirjoitettu koulussa, ilman kuvia oli paha jatkaa postausta. Tämän jälkeen oleva teksti on kirjoitettu kotona illalla -)
Paketti yksi. 
Paketti 2.

3. Huomatkaa kätevä käännettävä teipillä kiinni oleva pakettikortti ;)
 Paketti 4. 
Paketti 5.
Tässä on mun mielestä aika jännä paperi, kun noi kultaiset koristeet näkyy vain tietyssä valossa. Paketti seitsemän.
Itse tehty paperi! Paketti 8.
Siihen loppuivat suklaarasiat, ja tämä on itselleni. Kynsiharrastelijat saattavat ehkä jotain jo päätellä...? :) Paketti 9.
Kummisedälleni. Minusta nuo nauhat on aika kivasti aseteltu. Pakettikortti on aika tympeä, mutta kun en oikein tykkää pakettikorttien teosta kun ikinä ei ole mitään kartonkia ja sen jälkeen ei ole mitään joulutarroja ym. ja sitten ei ole nättiä käsialaa puhumattakaan rei'iättäjästä. Ja jos se löytyy, rei'itän tekstin päälle. :D Paketti 10.
Hehee, paperinarusta tehty lahjanaru. Itteltäni ittelleni(ja nimenomaan silleen, ei itseltäni itselleni! Paketti numero yksitoista.
Itteltäni ittelleni jatkuu. Paketti kaksitoista.
Mom's present. En paljasta sisältöä, koska äiti tulee kuitenkin lukemaan tätä jos kerron >) Paketti 13.
Dad's present.  Noi nauhat on ihanat. Ja ne piti levittää niin laajalle, koska sisältö paistoi läpi paperista. Hätä keinot keksii, vai mitä? Paketti 14.
Näitä mun lahjoja taas.  Itse asiassa tämän osti äiti mutta halusin pistää pakettiin. :) Paketti 15.
Käytiin äidin kanssa tänään Prismassa(hui, että se on ISO!) ja ostettiin lahjapapereita. Uusilla papereilla sitten nämä. Improvisoin itse tuon kietomissysteemin, sama "rusetilla". Aika kiva silti, eikös? :) Paketti 16.
 Paketti seitsemäntoista(alla), vihdoin ja viimein viimeinen. Tykkään erityisesti rusetista. Itse asiassa ostettiin ihan erilaista paperia, selvisi kotona että paperilla oli kääntöpuolikin... kirjaimellisesti.
jätin tarkoituksella reunat näkyviin, että saaja varmasti huomaa kaksipuolisen paperin >)
Luultiin siis ostavamme pelkästään yksipuolista tummansinistä paperia mutta 'sisäpuolella' oli valkoisella pohjalla sinisiä hiutaleita. Eipä muuten häiritse yhtään, mutta tuli iso ongelma, kun en millään osannut päättää kumpaa puolta käytän... Sitten näitä "pakettikortteja".Leikkasin A4-paperista palasia joihin kirjoitin jouluntoivotuksen ja saajan. Mutta pitihän mun yrittää olla myös hauska...

 ♥: 2010-luvun (Akseli) Gallen-Kallela :) Testasin vanhemmilla ja naurunhymähdyksiähän sieltä kuului. Toinen "pakettikortti" vähän normaalimpaa mallia:
 Ä-ää, ei saa kurkkia! Teippasin paperikassin kiinni ja kultanauhaa ympärille :) Vaikka olisi vanhemmilla ollut monta päivää aikaa kurkkia, mutta... Kassi Vilasta/jostain Vilaa myyvästä kaupasta, äiti lahjoitti sen mulle jostain, en tiedä mistä se ilmestyi. Luulisi kaupasta ostoksille saavan. :)
Lopuksi tämä. Tein mummolle lahjaksi tällaisen kokoelmalevyn joululauluja. Kopioin parilta eri joululevyltä ja kasasin ne samalle levylle. Eikä tähänkään mennyt kuin 4 levyä, koska onnistuin feilaamaan aina ja noita ei voi käyttää uudestaan. No, noi oli halpoja Kreikasta joten ei sillä niin väliä. 
Mikä paketeista oli lempparisi? Numero pääsääntöisesti kuvan alla, teksteistä pitäisi selvitä. :)
Miten musta muuten tuntuu että tämä postaus rönsyilee aika paljon ja pölisen kaikkea asiaankuulumatonta/turhaa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti