lauantai 24. joulukuuta 2011

Jouluextra - Lahjapaketteja, taas.

Lahjapaketteja, kuten äsken lupasin.
 Tämäkin kuuluu niiihin oma tyyli -paketteihin, aika luovasti paketoitu tämäkin. Narut miten sattuu ympärillä :)
 Ja tämä myös! Ruskeaa paperia nimittäin, ja tuo 'rusetti'. :)
 Tässä ihana paperi, nuo tontut on ihan sairaan söpöjä. Nauhat taas own style. Sisältö kummisedän 9-kuukautiselle kummitytölle(ja joo, en puhu itsestäni vaan hänellä on kaksi kummityttöä).

Alla jälleen own stylellä vedetty paketti. Paperin kuviot on piirretty itse. Tämä on tehty kolmesta samankokoisesta paperinpalasta koska saatavilla oli vain aika kapeaa paperia ja ko. leveä kynttelikkö. Peitin paperien rajat punaisella nauhalla ja ruseteilla.
 Tässä on muuten koko komppania omia lahjojani, saatoin vähän innostua. Yhdessä itse asiassa on rahaa jonka halusin paketoida, mutta muuten kallein on 7e(sekin oikeasti äidin ostama, joten kallein 6e.), joten en mä paljoa ole käyttänyt :D Jotkut ostavat yhden kalliimman jutun, mä käärin joulun alla kaiken mahdollisen pakettiin ja annan itselleni lahjaksi.
 Paketoin äidin lahjan uudestaan. Tarkoituksella jätetty nauhat levälleen, jos olisin vetänyt ne kiharalle(no joo, oisin laittanut lisää nauhaa siihen, mutta silti), ne peittäisivät itse paketin alleen!
 Tykkään tämän solmusta, kivasti kaksiväristä. Tulee Suomi ja itsenäisyyspäivä väreistä mieleen. Alla ihan perus paketti.
Tämän rusetti on ihana... ♥ Niin joo, aika monessa sama paperi sen takia, että jäi jämiä joista sai vielä paketoitua niin laitoin sillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti