torstai 15. joulukuuta 2011

Luukku 15: Kuulumisia - Uudet lakat

Hitsi vieköön, meinasin laittaa tämän neljäksitoista luukuksi! Huh, onneksi hoksasin :D Mulla on vaikka kuinka monta joulukalenteria enkä silti tiedä päivää. Auts. Tänään olen katsonut moooonta tuntia videoita, ensin jotain 41 vuotta vanhaa Akseli ja Elina -historialeffaa(hissanopettajani osaa sitten valita hyvät leffat... not.), sitten Leijonakuningasta, tosin tein Christmas traditions of Britain -juttua samalla, piti piirtää kaikkia joulujuttuja ja sitten lappusesta omin sanoin kertoa brittijouluperinteistä. Sen jälkeen vielä puolitoista tuntia Akun naurutehdasta.  Äidinkielen tunnilla oli Aliasta, välillä piirrettiin, välillä selitettiin ja välillä pantomiimina. Pilke-sanan selittäminen onnistui, mutta puolison piirtäminen ei. En kerennyt pantomiimiin, mutta sanat olisi olleet tyyliin pilleri, tulkki, ryyppy...

Mulla oli tänään jo toista päivää paljaat kynnet. Nyt on kyllä pakko ryhdistäytyä, kun ostin uusia lakkojakin. ..jotka taidan esitellä nyt heti. Flormaria taas, joulunsävyissä. Ostin kultaisen graffitilakan(G10) kun sitä ei ennestään löydy, ja supershine punaisen(U14) sekä peruscremepunaisen(380), koska mulla ei sitä vielä ole. Mietin hetken käärinkö nämä pakettiin vai en(joulun alla paketoin suurin piirtein kaiken ostamani, eh), mutta päätin olla paketoimatta, että pääsen tekemään näillä joululakkauksia. Lakat Robinhood/Tokmanni ym., hintaa n. 2e.

Sitten äänestyksen tuloksia. Äänestysprosentti oli n. 34%, eli suurin osa ei äänestänyt, mutta eipä se mitään. Suurin osa piti joulukalenterista, 58 prosenttia, ja kukaan ei ainakaan myöntänyt ettei pitänyt. EOS-vastauksia oli 4, eli 23% ja ideasta tykänneitä mutta toteutuksesta ei-pitäneitä oli 3. Ihan tyytyväinen olen tuloksiin, tosiin äänestäjiä olisi voinut olla enemmänkin, mutta ei se mittään. :)

Alla youtube-pätkänä(olettekos huomanneet uuden ulkoasun Youtubessa? Hämmästyin aika paljon kun menin sinne) lempijoululauluni Sydämeeni joulun teen. Mikä on teidän ehdoton lempijoululaulu vai viis veisaatteko joululauluista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti