maanantai 5. joulukuuta 2011

Luukku 5: Haaste - Haasteita kerrakseen

Vitosluukussa on pari haastetta, jotka olen saanut. Ensimmäinen haaste on seuraavanlainen:
Kuvahaaste:
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Avaa neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa tekemään sama.

Eli sain haasteen Nailed It -blogista 3nn:ltä, ja haastekuva tulee tässä:
Mulla on vuoden jokaiselta kuukaudelta kansiokuvatiedostoissani, joissa on kansiot latauspäivän mukaan. Eli toisin sanoen mulla on kaksi kansiota sisäkkäin enkä pääse vaan ottamaan neljättä kansiota ja neljättä kuvaa. Siispä otin neljännen kansion ja sieltä neljännen - ei vaan viidennen, koska neljännessä oli vain kaksi kuvaa - ei siis neljättä - kansion ja sieltä kolmannen kuvan että saan saman tuloksen(4+4=8 ja 5+3=8). Eli tää on maaliskuulta(eka kansio on kännykkäkuvat tältä vuodelta kuvatiedostoissani) joku random korukuva, jossa on noi ihanat Love-korvikset, kaapin avain ja kaulakoru. :)

En jaa tätä kenellekään(koska oon nähnyt tämän suurin piirtein joka blogissa), mutta jos ette ole tätä saaneet, tehkää ihmeessä ja linkatkaa mulle kommentteihin, luen mielenkiinnolla. ;)

Toisessa haasteessa pitää kertoa 8 asiaa jota ei ole kertonut blogissa ennen ja lähettää kahdeksalle haaste eteenpäin. Sain haasteen Ineltä.

1. Kadun, että katsoin Potter-leffoja ennen kirjojen lukemista. Olisin halunnut tuntea millainen on oikea Tylypahkan suuri sali kuvitelmissani enkä haluaisi leffojen mielikuvaa siitä.
2. Tykkään kuunnella Antonio Vivaldin Neljää vuodenaikaa ja käytän sitä kokeisiinlukumusiikkina + muutenkin oon oppinut tykkäämään klassisesta musiikista.
(1)3. Olen syntynyt 13. perjantaina, ja monet kauhistelevat sitä, mutta itse olen todella kiintynyt kaikkeen, mikä liittyy lukuun kolmetoista.
4. En jaksa ikinä puhdistaa dotting tooleja tai siveltimiä heti, ja sit mulla on hirveä työ saada kuivunut lakka/maali pois.
5. Luen horoskooppeja paljon, parin lehden kuukausihoroskoopit sekä IS:n päivähoroskoopit aina  ja vaikken tosissani niihin uskokaan, olen joskus hämmästynyt kuinka oikeassa ne on olleet. Suurin osa tietysti on mitä sattuu, mutta jollain tavalla uskon niihin. Olen huomannut, että kaksosen luonnekuvaus minuun on varsin osuva. Mä nimittäin oikeasti muutan mieltäni kuin tuuliviiri ja kyllästyn nopeasti. Mutten usko olevani kovin karismaattinen, ja oon puhelias vain tutuille ihmisille(ja sujuvasti pölpötän pitkän aikaa ilman, että kukaan kuuntelee...).
6. Mulla on paljon enemmän twilight-julisteita huoneen seinällä, kuin Potter-julisteita, vaikka olenkin nykyään Potter-fani paljon enemmän kuin twilight-fani.
7. Olen vasenkätinen ja siitä johtuen haluan istua aina oikeankätisen vasemmalla puolella esim. paripulpetissa, etten töki toista kyynärpäälläni.
8. Salkkarit on lempitelkkariohjelmani, vaikken oikeastaan tajua miksi. Siihen on tungettu kaikki mahdolliset tabut ja vähemmän tabut mukaan ja se on ehkä maailman ennalta arvattavin tv-sarja, mutta joku siinä koukuttaa. Ja välillä se on uskomattoman rasittava mutta silti katson joka jakson.

Tämän kanssa sama homma, eli jos joku ei ole saanut, ottakoon ja linkatkoon mulle :)

2 kommenttia:

  1. Yäk salkkarit >_< Katsoin niitä joskus mutta en kestä niin vastenmielisiä ohjelmia :D Ja se on niiiin klisee... :D

    VastaaPoista
  2. Lilli: Mä en tosiaan tajua mikä mua siinä niin koukuttaa, kun siinä on niin paljon epäyhteneväisyyksiä ymv. :D

    VastaaPoista