tiistai 20. joulukuuta 2011

Luukku 20: Kynnet - Joulu pt. miljoona

Taas joulukynsiä! 
Huomaatteko mitään erikoista? Kokeilin pariin kynteen(etusormiin) tekokynsiä, koska mua alkoi ärsyttää niiden eripituisuus ja kokoisuus verrattuna muihin kynsiin, mutta tarkemmin ajateltuna tekarit taitavat erottua paljon enemmän. ;D Liimasin ne illalla 8-9 aikoihin kiinni lakalla(hukkasin sen liiman), ja toinen törrötti seuraavana aamuna 7 aikoihin puoliksi irti olevana jolloin revin sen irti. Toisen revin illalla. Toisen kesto siis 11, toisella 24 tuntia. Aika hyvin :D 

Sitten lakkoihin. Lakkoja on kahta päällekkäin, alla Flormar 380 2 kerrosta ja päällä pari kerrosta Flormar U14-lakkaa, joka on siis se shimmerinen kirkkaanpunainen lakka. Shimmer punaista ja kultaista. Laitoin alunperin tämä jo sunnuntaina, mutta eilen fiksasin ja lisäsin uuden kerroksen U14 + koristelut.

Nimetön: rusetti, keskisormi: lahjapaketin naru, etusormi: kuusenkoriste-pallo.
 Etusormi: lahjanaru, keskisormi: koristepallo, nimetön: rusetti, pikkurilli: lahjanaru. Myös alla olevassa peukalossa lahjanarua:
 Kuusen koristeita alla... tunnistamisesta voi sitten jokainen olla omaa mieltä..
 Säädin pikkuisen valotuksia, että saisin noi shimmerit/glitterit näkymään. Ihania noi Flormarit...

Mulla on huomenna joulujuhla ja todistusten jako, saa nähdä mitä sieltä tulee... Menen sieltä suoraan junalle ja mummolaan pariksi päiväksi ennen aattoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti