sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Luukku 4: Extra - Kynsijuttujen säilytys

Mun on pitänyt pitkän aikaa esitellä nykyinen kynsikamojen säilytyssysteemi, mutta nyt vasta saan mitään aikaiseksi.
Tällä hetkellä säilytän kynsitarvikkeitani Ikean Helmer-laatikoston kahdessa laatikossa(joihin ne toistaiseksi mahtuvat!) Kuvat ovat otettu pari kuukautta sitten, mutten ole sen jälkeen tätä mitenkään merkittäväksi uusiksi pistänyt joten suht ajan tasalla nämä kuvat ovat. 
Eli ekana lakat. Ne ei enää ole ihan samassa järjestyksessä, koska mulle on tullut uusia lakkoja tässä välissä ja oon muutellut järjestyssä, mutta kuitenkin. 
 Mulla on ollut projektina laittaa kaikkiin lakkapulloihin niiden sisältöä pienen läikän, että näen mitä missäkin on. Esimerkiksi Models Ownin tai Dependin pulloista ei yhtään päältä päin näe, mitä ne sisältää. Tämä juttu on siis edelleen kesken. Pitäisi ryhdistäytyä, tiedän.
 Etiäpäin! Paperilaatikoissa vasemmalla on hoitotuotteita, päällyslakat ja aluslakat ym. Nykyään vain päällyslakat on siinä koska loput eivät sinne mahdu. Naturellille kynnelle tulevat jutut seikkailee sitten missä sattuu laatikossa. Vieressä pienempiä kynsijuttuja. Teroitin, kynsiharja, dotting tool(mulla on tollanen kätevä pyöreään kumiin laitettu neulakokoelma dotting toolina), tollanen kumi(mikälie)korkki siihen, etten saa lakkapulloja auki. Ihan oikeassa yläkulmassa näkyy pari tyhjää pulloa mihin haluaisin tehdä omia lakkacocktaileja mutten ole saanut aikaiseksi.
Tässä on siveltimet, viilat, manikyyritikut ja pari isompaa dotting toolia. Myös sakset kuuluisivat tänne mutta ne on näköjään kuvanottohetkellä seikkailleet jossakin.

Alla Sephoran laatikossa koristelujuttuja. Strassit, konadit ja tarrat löytyvät täältä. Nykyään toi laatikko ei tosin mahdu tuonne ja se lojuu tossa pöydällä. 

Askartelin itse tälläiset pussit ja tein jostain strassipaketin muovikääreestä ikkunat noihin :D

Toinen ja viimeinen laatikko. Täällä on akryylimaalit, tollainen muovijuttu(ei just tuu nimi mieleen, siis sellainen sekoitusjuttu), vanulaput, kynsilakanpoistoaineet, varakäsivoide, jonka otan käyttöön kun edellinen loppuu ja sekalaista roinaa. Sekalainen roina = toi laatikko, jossa on servetti, glittereitä ja jopa tekokynsien kiinnitysohjeet. Miksiköhän mä en oo heittänyt sitäkään pois?

Tässä on sitten ne tekokynnet, joita käytän lakkaswatcheina(tosin pitäisi ostaa lisää), manikyyritikkuja ja viila, joulukortin kokoinen pahvinpala, vessapaperin pala(tosin vain yksi 'kerros'), teepussia, foliota.

Mun lakkausjutut ei tosiaan ole kaikki ikinä tuolla, vaan mä levittelen niitä pitkin huonetta ja kämppää koko ajan ja niistä noin yksi neljännes ellei enemmänkin on koko ajan jossain muualla kuin täällä laatikossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti